ნედლეული

ყველა მაჩვენებლის მიხედვით იდეალური ინგრედიენტების გადარჩევის შემდეგ ჩვენ ვიწყებთ მათ დამუშავებას.

ჩვენ ძალიან დიდი ყურადღებით ვუდგებით ინგრედიენტების შერჩევის, შექმნის და მომზადების პროცესს ჩვენი პროდუქციის დასამზადებლად.

მაღალხარისხიანი ნედლეული

თითოეული მათგანი მოითხოვს დამუშავების თავისებურ ტექნოლოგიას: სოიოს მარცვლებისგან მზადდება მათი უცხიმო ფანტელი, ალოეს ფოთლებისგან მზადდება გელი და და წვენი, ხოლო მშრალი და დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლს ჩავალბობთ ცხელ წყალში და ვიღებთ ექსტრაქტს. ამგვარად, ჩვენი ინგრედიენტები იქცევა მაღალხარისხიან ნედლეულად.

ტესტირების მრავალსაფეხურიანი ეტაპი

წარმოების თითოეულ ეტაპზე ჩვენ ვატარებთ მრავალსაფეხურიან ტესტირებებს, რომ ვუზრუნველყოთ პროდუქტების შესაბამისობა Herbalife-ის მკაცრ მოთხოვნებთან და შესაბამისი საწარმოო პრაქტიკის (GMP) ყველა მოთხოვნასთან.

კერძოდ, ნედლეულის გადამუშავების სტადიაზე ჩვენ ვატარებით მათ ქიმიურ და ხარისხობრივ ანალიზს ვიტამინების კონცენტრაციის და სასარგებლო კომპონენტების შემადგენლობის დასადგენად, ასევე ვაკონტროლებთ მათ სისუფთავეს და უსაფრთხოებას.

ულტრათანამედროვე სამეცნიერო ნაშრომები

Herbalife-ის სამეცნიერო მრჩეველთა საბჭოს თავმჯდომარის, კალიფორნიის უნივერსიტეტის (აშშ) ადამიანის კვების ცენტრის დირექტორის, დევიდ ჰიბერის ხელმძღვანელობით, მეცნიერები და სპეციალისტები იყენებენ უახლეს სამეცნიერო კვლევებს ჩვენი მუშაობის ყველა ეტაპზე.