ნედლეული

ყველა მაჩვენებლის მიხედვით იდეალური ინგრედიენტების გადარჩევის შემდეგ ჩვენ ვიწყებთ მათ დამუშავებას.

ჩვენ ძალიან დიდი ყურადღებით ვუდგებით ინგრედიენტების შერჩევის, შექმნის და მომზადების პროცესს ჩვენი პროდუქციის დასამზადებლად.

მაღალხარისხიანი ნედლეული

თითოეული მათგანი მოითხოვს დამუშავების თავისებურ ტექნოლოგიას: სოიოს მარცვლებისგან მზადდება მათი უცხიმო ფანტელი, ალოეს ფოთლებისგან მზადდება გელი და და წვენი, ხოლო მშრალი და დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლს ჩავალბობთ ცხელ წყალში და ვიღებთ ექსტრაქტს. ამგვარად, ჩვენი ინგრედიენტები იქცევა მაღალხარისხიან ნედლეულად.

ტესტირების მრავალსაფეხურიანი ეტაპი

წარმოების თითოეულ ეტაპზე ჩვენ ვატარებთ მრავალსაფეხურიან ტესტირებებს, რომ ვუზრუნველყოთ პროდუქტების შესაბამისობა Herbalife-ის მკაცრ მოთხოვნებთან და შესაბამისი საწარმოო პრაქტიკის (GMP) ყველა მოთხოვნასთან.

კერძოდ, ნედლეულის გადამუშავების სტადიაზე ჩვენ ვატარებით მათ ქიმიურ და ხარისხობრივ ანალიზს ვიტამინების კონცენტრაციის და სასარგებლო კომპონენტების შემადგენლობის დასადგენად, ასევე ვაკონტროლებთ მათ სისუფთავეს და უსაფრთხოებას.

ულტრათანამედროვე სამეცნიერო ნაშრომები

მეცნიერები და სპეციალისტები დევიდ ჰიბერის ხელმძღვანელობით, რომელიც გახლავთ მედიცინის მეცნიერებათა დოქტორი, Herbalife-ის სამეცნიერო-საკონსულტაციო საბჭოს თავმჯდომარე, კალიფორნიის (აშშ) უნივერსიტეტთან არსებული ადამიანის კვების ცენტრის დირექტორი და ასევე ლუი იგნაროს ხელმძღვანელობით, რომელიც გახლავთ Herbalife-ის სამეცნიერო-საკონსულტაციო საბჭოს წევრი და ნობელის პრემიის ლაურეატი* - იყენებენ ულტრათანამედროვე სამეცნიერო მეთოდოლოგიას ჩვენი აქტივობების თითოეულ სტადიაზე.

* ნობელის ფონდი დამოუკიდებელი ორგანიზაციაა და არ გასცემს არანაირი სახის ექსპერტულ შეფასებებს Herbalife®-ის პროდუქციასთან მიმართებაში.